ALL-LLAHU Ju Shperbleftë !!!
..:: Temat ::..  
  INFORMACIONET
  Faqja Kryesore
  Historia e Janjevës
  Historia e Xhamisë
  Fotot e Xhamisë
  Ekipi i xhamisë
  Shkolla
  Dokumentar
  Karakteristikat
  Natyra
  Kur'an-i
  Kushtet e Fesë
  Pejgamberët
  Namazi
  Ramazani
  Respekti i Prindeve
  Kush është Krijuesi...?
  Pendimi
  Jetimi
  Lutje - Dua
  Takimi Me ALL-LLAHUN Xh.Sh
  Vdekja
  Video Islame
  Tregime
  Martesa në Islam
  Dhurata më e mirë në Xhenet
  99 Emrat e bukur të ALL-LLAHUT
  Nënë - Ty të diskriminojn e të nënqmojnë
  Po, u bëra një muslimane
  Vizita në Medres
  Rrenimi i Xhamisë
Karakteristikat

 

-Shkolla e parë Shqipe në Kosove!!

-Janjeva njihët si njëra ndër Qytetet më të pasura në shekullin e 12 deri ne 18-t

-Përpunues të Metalit, Argjendit, në kohërat e lashta.

-E vetmja Qytez në Botë që ka hyrje dhe nuk ka dalje!

-Njihët për Vreshtarin më të pasur në Kosovë ( Rrushë, pjeshka,dardha,molla etj. etj.)

-është e rrethuar me kodra në të tri anët,me një gjelbërim fenomenal !!!!!

-Kemi Kullën e Spahive, Përndryshe "Kulla e Janjevës".

-Ekzistojn Kultet Fetare; Xhamia 1658 dhe Kisha Katolike 1303

-Këtu jetojnë 4 Nacionalitete; Shqiptar, Turq, Kroat, dhe Rom.

-Vendlindja e Stjefan Gjeqovit, ku edhe ekziston Shtëpia e tij.

-Kemi Suxhukin më të mire në Botë!!!!

-Toleranca 100 %

-"ja vlen ta vizitoni kët qytezë të lashtë"!

- J-emi

-A-rdhmëria

- N-ipave

- J-eta

- E-ra

- V-ula

- A-rdhmërisë!!!


..:: Recitim Islam ::..  
  Ne Allahut i kem besu
Ne All-ahut i kem besu
Pejgamberit i kem premtu
Çdo detyrë e obligim
Me ndërgjegjje do ta kryejmë

Falim namazin me respekt
Zeqat japim për çdo vjet
Ramazanin e agjerojm
dhe Bajramin e festojmë

Për Bajram presin kurban
Pasuri ata që kanë
Punë e shejtë e më e madhe
Kishe me qenë haxhxhi ne Qabe

Lumturi nuk ka pa fe
Te gjitha të mirat aty i ke
Po nuk dite me logjiku
Nga e vërteta ke deviju

T''jesh musliman është kënaqesi
Ti krysh borxhet me lumturi
Bën miresi hiq pa ia nda
veprat tua ke me i pa
 
Advertisement  
   
..:: Forcojeni ju Islamin ::..  
  Gjithëfalënderimet dhe gjithëlavdërimet i takojnë vetëm Allahut [Xhele Shanuhu], paqja mëshira dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamedin (SalAllahu Alejhi ve Selem), familjen e tij, shokët e tij dhe gjithë muslimanët që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.
Forcojeni ju Islamin në zemrat tuaja që Allahu ta forcoj atë në tokë!

 
..:: Oh Sa Shum ::..  
  OH SA SHUME I LUMTUR JAM
ME KETE DIN, ME KETE ISLAM
T,FALENDEROJ O ALLAH
QE ME BERE MUSLIMAN

JE I VETMI PERENDI
E KRIJOVE KETE GJITHESI
JE I VETMI QE ADHUROHET
ME NAMAZ ROBI T,AFROHET

JE I PASTER DHE PA T,META
FJALET E TUA JAN T,VERTETA
I MADHERISHUM JE ZOTI IM
VETUM TY TE BEJME ADHURIM

JE SUNDUS I GJITHESISE
JE DHURUS I MIRSISE
KUSH KERKON ZOT PERVEQ TEJE
DEL NGA RRUGA E KESAJ FEJE

KUSH PREJ TEJE NDIHME KERKON
PER ASGJE S,DO T,JET PISHMAN
T, FLANDEROJ O ALLAH
QE NA BERE MUSLIMAN.

  
 
Today, there have been 2 visitors (24 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=