ALL-LLAHU Ju Shperbleftë !!!
..:: Temat ::..  
  INFORMACIONET
  Faqja Kryesore
  Historia e Janjevës
  Historia e Xhamisë
  Fotot e Xhamisë
  Ekipi i xhamisë
  Shkolla
  Dokumentar
  Karakteristikat
  Natyra
  Kur'an-i
  Kushtet e Fesë
  Pejgamberët
  Namazi
  Ramazani
  Respekti i Prindeve
  Kush është Krijuesi...?
  Pendimi
  Jetimi
  Lutje - Dua
  Takimi Me ALL-LLAHUN Xh.Sh
  Vdekja
  Video Islame
  Tregime
  Martesa në Islam
  Dhurata më e mirë në Xhenet
  99 Emrat e bukur të ALL-LLAHUT
  Nënë - Ty të diskriminojn e të nënqmojnë
  Po, u bëra një muslimane
  Vizita në Medres
  Rrenimi i Xhamisë
INFORMACIONET


 

Të gjitha INFORMACIONET  kordinuese  për Llogarin rrjedhëse jan:

Account With Institution: Raiffeisen Bank Kosovo 
 
                                           Prishtina, Kosovo
                                 SWIFT Code : RBKOR22

Beneficiary Customer:1501080000918615

                         TRADITA DHE KULTURA E JANJEVËS

You are kindly requested to choose one of the following correspondent banks for the list below ( field 56 to be used with one of aur corresponfent Bank )


Currency :          Banka                        Country                   SWIFT/BIC

EUR      Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG             Vienna, Austria                     
  RZBAATWW
GBP      Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG            Vienna, Austria                        RZBAATWW
USD      Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG            Vienna, Austria                         RZBAATWW
CHF      Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG             Vienna, Austria                        RZBAATWW
DKK      Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG            Vienna, Austria                         RZBAATWW
CAD      Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG            Vienna, Austria                         RZBAATWW
SEK      Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG            Vienna, Austria                         RZBAATWW
NOK      Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG            Vienna, Austria                         RZBAATWW

EUR      Deutsche Bank AG                                       FRANKFURT AM MAIN                   DEUTDEFF


USD       STANDARD CHARTERED BANK                     New York, US                             SCBLUS33XXX
                                                                                                                                         ABA:026002561
 
CHF    
    UBS AG                                                        Zurich , CH                                  UBSWCHZH80A..:: Recitim Islam ::..  
  Ne Allahut i kem besu
Ne All-ahut i kem besu
Pejgamberit i kem premtu
Çdo detyrë e obligim
Me ndërgjegjje do ta kryejmë

Falim namazin me respekt
Zeqat japim për çdo vjet
Ramazanin e agjerojm
dhe Bajramin e festojmë

Për Bajram presin kurban
Pasuri ata që kanë
Punë e shejtë e më e madhe
Kishe me qenë haxhxhi ne Qabe

Lumturi nuk ka pa fe
Te gjitha të mirat aty i ke
Po nuk dite me logjiku
Nga e vërteta ke deviju

T''jesh musliman është kënaqesi
Ti krysh borxhet me lumturi
Bën miresi hiq pa ia nda
veprat tua ke me i pa
 
Advertisement  
   
..:: Forcojeni ju Islamin ::..  
  Gjithëfalënderimet dhe gjithëlavdërimet i takojnë vetëm Allahut [Xhele Shanuhu], paqja mëshira dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamedin (SalAllahu Alejhi ve Selem), familjen e tij, shokët e tij dhe gjithë muslimanët që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.
Forcojeni ju Islamin në zemrat tuaja që Allahu ta forcoj atë në tokë!

 
..:: Oh Sa Shum ::..  
  OH SA SHUME I LUMTUR JAM
ME KETE DIN, ME KETE ISLAM
T,FALENDEROJ O ALLAH
QE ME BERE MUSLIMAN

JE I VETMI PERENDI
E KRIJOVE KETE GJITHESI
JE I VETMI QE ADHUROHET
ME NAMAZ ROBI T,AFROHET

JE I PASTER DHE PA T,META
FJALET E TUA JAN T,VERTETA
I MADHERISHUM JE ZOTI IM
VETUM TY TE BEJME ADHURIM

JE SUNDUS I GJITHESISE
JE DHURUS I MIRSISE
KUSH KERKON ZOT PERVEQ TEJE
DEL NGA RRUGA E KESAJ FEJE

KUSH PREJ TEJE NDIHME KERKON
PER ASGJE S,DO T,JET PISHMAN
T, FLANDEROJ O ALLAH
QE NA BERE MUSLIMAN.

  
 
Today, there have been 2 visitors (28 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=