ALL-LLAHU Ju Shperbleftë !!!
..:: Temat ::..  
  INFORMACIONET
  Faqja Kryesore
  Historia e Janjevës
  Historia e Xhamisë
  Fotot e Xhamisë
  Ekipi i xhamisë
  Shkolla
  Dokumentar
  Karakteristikat
  Natyra
  Kur'an-i
  Kushtet e Fesë
  Pejgamberët
  Namazi
  Ramazani
  Respekti i Prindeve
  Kush është Krijuesi...?
  Pendimi
  Jetimi
  Lutje - Dua
  Takimi Me ALL-LLAHUN Xh.Sh
  Vdekja
  Video Islame
  Tregime
  Martesa në Islam
  Dhurata më e mirë në Xhenet
  99 Emrat e bukur të ALL-LLAHUT
  Nënë - Ty të diskriminojn e të nënqmojnë
  Po, u bëra një muslimane
  Vizita në Medres
  Rrenimi i Xhamisë
Faqja Kryesore

 

              Paqja dhe mëshira e All-llahut qoftë mbi Muhammedin alejhi selam dhe pasuesit e tij!

    
                     ... Xhamia e Janjevës ...
                            O ti që i lexon këta rreshta të shkruar,
                                  do të doja diqka për të kërkuar, 
                       Xhamin e Janjevës dëshirojmë për ta ndërtuar,
                                se më të vërtet është Shkatërruar.
     
                 O ti që i thua vetës Musliman është koha të dëshmosh, 
                            mos prit lutje nga ne, duhët ta ndërtosh.
                                     Një ndihmë të vogël ta dhurosh
                                    që në ahiret në xhennet të pësosh.

                                          

                                  XHAMIA E JANJEVËS

Kjo faqe është hapur për Xhaminë e Janjevës. Kemi kënaqësinë që kemi një faqe si kjo e cila flet për ISLAMIN dhe vendin tonë kështu që vizitone faqen tonë , lexo dhe beso, ndjeke rrugën e ALL-LLAHUT në të cilën na ka urdhëruar  dhe bëhu besimtar i fortë.

Vëllezër Musliman ne kemi filluar këtë Projekt Madhështor për ndërtimin e Xhamisë së Re këtu në Janjevë por, për këtë ndërtim madhështor na duhet ndihma e të gjithë Muslimanëve anëmbanë Botës, kështu që apelojmë të na ndihmoni për ndërtimin  e kësaj Xhamie. " Xhamitë jan shtëpit e ALL-LLAHUT " ... ALL-LLAHU ju Shpërbleftë për kontributin tuaj.

                              

       Ti ..! Çfarë bëre sot për hirë të All-llahut xh.sh ...?!!! 


  Fondi i ndihmës për ndërtimin e Xhamisë së Janjevës 

                        
RAIFFEISEN BANK KOSOVO            
                                     Ktn:1501080000918615                 
                             Tradita dhe Kultura e Janjeves

  Për Diasporë Kliko: INFORMACIONET                   

   Për qdo informatë mund të kontaktoni :
                                                                        Tel : +38138-567-172
                                                                                +49/4531-898-171
                                                                                +37744-876-202 
                                                        E-mail: dritaejanjeves@live.com


Ata të cilët dëshirojnë të shikojnë gjendjën e
Xhamisë egzistuese në të cilën falemi për momentin, mund te klikoni te tema;
  "Dokumentarët". në këtë temë gjenden  VIDEOT e Xhamisë!  Ja vlenë ta Shikoni. Gjithashtu shiko edhe Temat tjera.Mos e lëshoni rrugën e ALL-LLAHUT. Ai që di më së shumti për Fenë lslame dhe e ndjekë atë rrugë ai do te jetë i kënaqur në këtë BOTË  po ashtu edhe në  AHIRET !
 

Kjo Faqe hapet në këto mënyra:   Www.Dritaejanjeves.tk
                                                    
                                             

Për shkakë të reklamave të shumta faqja www.dritaejanjeves.tk oshtë shenderuar në këtë faqe dhe ne bojmë bashkpunimin e te dy faqeve në atë faqë vetem bohët  Leximi i tekstit automatik bohët shënderimi në atë faqe. Mudesia për tu kthyrer përseri vetem mjafton BACK .

Materjali në këtë web faqe lejohet të kopjohet, dhe All-llahu e ruajt atë që ia mundëson tjetërkujt këtë material. Jeni të lirë në cfarë do mënyre ta shrytëzoni këtë web, aty ku është i knaqur All-llahu...All-llahu na faltë të gjithëve AMIN!

..:: Recitim Islam ::..  
  Ne Allahut i kem besu
Ne All-ahut i kem besu
Pejgamberit i kem premtu
Çdo detyrë e obligim
Me ndërgjegjje do ta kryejmë

Falim namazin me respekt
Zeqat japim për çdo vjet
Ramazanin e agjerojm
dhe Bajramin e festojmë

Për Bajram presin kurban
Pasuri ata që kanë
Punë e shejtë e më e madhe
Kishe me qenë haxhxhi ne Qabe

Lumturi nuk ka pa fe
Te gjitha të mirat aty i ke
Po nuk dite me logjiku
Nga e vërteta ke deviju

T''jesh musliman është kënaqesi
Ti krysh borxhet me lumturi
Bën miresi hiq pa ia nda
veprat tua ke me i pa
 
Advertisement  
   
..:: Forcojeni ju Islamin ::..  
  Gjithëfalënderimet dhe gjithëlavdërimet i takojnë vetëm Allahut [Xhele Shanuhu], paqja mëshira dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamedin (SalAllahu Alejhi ve Selem), familjen e tij, shokët e tij dhe gjithë muslimanët që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.
Forcojeni ju Islamin në zemrat tuaja që Allahu ta forcoj atë në tokë!

 
..:: Oh Sa Shum ::..  
  OH SA SHUME I LUMTUR JAM
ME KETE DIN, ME KETE ISLAM
T,FALENDEROJ O ALLAH
QE ME BERE MUSLIMAN

JE I VETMI PERENDI
E KRIJOVE KETE GJITHESI
JE I VETMI QE ADHUROHET
ME NAMAZ ROBI T,AFROHET

JE I PASTER DHE PA T,META
FJALET E TUA JAN T,VERTETA
I MADHERISHUM JE ZOTI IM
VETUM TY TE BEJME ADHURIM

JE SUNDUS I GJITHESISE
JE DHURUS I MIRSISE
KUSH KERKON ZOT PERVEQ TEJE
DEL NGA RRUGA E KESAJ FEJE

KUSH PREJ TEJE NDIHME KERKON
PER ASGJE S,DO T,JET PISHMAN
T, FLANDEROJ O ALLAH
QE NA BERE MUSLIMAN.

  
 
Today, there have been 2 visitors (6 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=